Copiii şi buchiile

Dragi prieteni, nu știu câți dintre dumneavoastră mai țineți minte lecția de citire ,,Prăvale-Baba” de Ionel Teodoreanu. Un tânăr de la țară, Ștefan Damaschin, vine în prima zi de clasă și uimește audiența și pe doamna învățătoare dând dovadă de un șarm ieșit din comun, pășind ,,bocănind ca o catană”, primește în prima zi un 10 pentru că a reușit să deosebească ,,a scrie” de ,,a face”, și a desenat pe tablă o scenă dintr-o poveste.

Mai este important să ştii să citeşti corect? Mai este important să ştii să povesteşti? Cât de mult mai contează să ştii să vorbeşti corect şi să te exprimi corect, chiar copil fiind? Mai vor copiii să depună eforturi să înveţe? Mai depunem noi eforturi să le transmitem “iubirea de carte”?

În această seară la ora 21.00, în direct pe Light Channel TV, vom sta de vorbă cu o încântătoare învățătoare (acum se numește profesor pentru ciclul primar) – domnișoara Eliza Corina Dan, care ne va vorbi despre cum învață copiii literele, care sunt problemele cu care se confruntă învățământul primar, sub genericul BUCHIILE.

În același timp, domnișoara profesor este și un recitator deosebit al unor poezii pe care vom avea ocazia să le ascultăm înregistrate în studioul nostru. Vă invităm pe toți cei ce aveți copii de clase primare și nu numai, să distribuiți acest anunț. De la ora 21.00, în direct pe www.lightchanneltv.ro!