Clarificări legate de poziția Light Channel TV cu privire la teoriile ce stabilesc o dată exactă a revenirii lui Isus Hristos

Septembrie, 2016

 

În ultima perioadă, au existat voci care au sugerat public faptul că postul de televiziune online LIGHT CHANNEL TV ar fi de acord cu teoria care susține că Domnul nostru Isus Hristos ar reveni în luna octombrie. Prin urmare, am considerat necesar un comunicat în această privință, care să aducă lămuririle necesare, pentru evitarea oricăror confuzii.

Ce credem noi, cei de la Light Channel TV?

Postul de televiziune online LIGHT CHANNEL TV, alături de toți realizatorii săi cred cu tărie faptul că Isus va reveni în curând, așa cum a promis. De asemenea, acesta este unul dintre mesajele importante pe care le prezentăm urmăritorilor noștri.

Cu toate acestea, noi nu propunem date pentru revenirea lui Hristos! Singura dată care contează este ,,ASTĂZI“! Ce facem astăzi pentru a grăbi revenirea lui Isus? Cât despre ziua revenirii lui Isus, lucrul acesta credem că îi aparține lui Dumnezeu!

Ce ne recomandă Biblia să facem?

Iar pentru că nu știm ora la care Isus va reveni pentru a ne lua cu El în Împărăția Cerurilor, ceea ce avem noi de făcut este să fim mereu pregătiți, precum fecioarele înțelepte (Matei 25) și să avem haina de nuntă, pentru a putea intra la ospățul nunții fiului de împărat. (Matei 22). Prin urmare, să ne umplem candelele cu untdelemn și să primim haina de nuntă care este neprihănirea Domnului Hristos, pentru că Domnul vine curând!

Maranatha!