Un lider valoros are o viziune!

Una dintre caracteristicile unui lider care contează este să aibă o viziune, să aibă o privire de ansamblu asupra a ceea ce este de făcut şi să vadă calea care trebuie urmată pentru a ajunge la rezultatele dorite.

De fapt, nu există oameni de succes fără viziune. Dar nu este suficient doar să ai o viziune. Este foarte important şi să ştii cum să transmiţi susţinătorilor respectiva viziune, astfel încât aceştia să o adopte şi să acţioneze conform acesteia. Trebuie să ai un mesaj clar şi să îl transmiţi cum trebuie!

Un lider trebuie să ştie să fie empatic cu oamenii săi, trebuie să ştie când şi cui să delege anumite sarcini şi să poată să planifice bine resursele. Susţinătorii lui trebuie să ştie că pot avea încredere în liderul lor cu orice.

De ce se pune atât e mult accent pe a şti cum să fii lider şi pe viziunea ta ca lider? Află urmărind emisiunea LIDERII CARE CONTEAZĂ în această miercuri, de la ora 19.00 pe www.lightchanneltv.ro! Alin Ispas vă va prezenta în această seară LEGEA ADERĂRII -oamenii aderă mai întâi la lider, apoi la viziunea sa!