Vrei să ne ajuţi cu cei 2%? Sau poate vrei să faci o donaţie asociaţiei Light Channel ROMÂNIA?

Pentru aceia dintre dv.care doresc să ajute lucrarea noastră, vă aducem la cunoștință că o puteți face, fără să vă coste nimic. Legea vă dă dreptul să optați ca din impozitul pe care oricum îl plătiți către stat, impozit aferent salariului dvs., să transferați către Asociația Umanitară Light Channel un procent de 2%. Aceasta se poate face doar dacă completați formularul 230 și îl trimiteți la ANAF, înainte de data de 25 mai 2016.

De asemenea, dacă doriţi să ne susţineţi în lucrarea pe care noi o facem voluntar şi v-aţi propus să faceţi o donaţie către Asociaţia noastră, atașăm formularul pe care trebuie să-l completați și să-l trimiteți la ANAF prin poştă sau personal. Daţi click AICI pentru a descărca FORMULARUL 230, care nu este altceva decât o CERERE PRIVIND DESTINAŢIA SUMEI REPREZENTÂND PÂNĂ LA 2% DIN IMPOZITUL ANUAL PE VENITURILE DIN SALARII ŞI ASIMILATE SALARIILOR.

Datele pe care trebuie să le completați în coloana Destinația sumei, punctul 2, sunt:

ASOCIATIA UMANITARA LIGHT CHANNEL ROMANIA
CUI 19283447
IBAN RO42 RZBR 0000 600 0865 2037

 

Dacă aveţi nelămuriri, ne puteţi contacta fie prin formularul de contact de pe site-ul nostru, fie pe pagina noastră oficială de Facebook. Suntem la dispoziţia dvs. cu orice tip de informaţie aţi avea nevoie. Vă mulţumim!